Uncategorized

Tenul cu tendință alergică și impactul asupra calității vieții – La Roche-Posay Toleriane Dermallergo

May 5, 2022

Suntem în plin sezon de alergii și în plină primăvară. Suntem dornici să ne bucurăm de aerul curat, de verdeață. de toate florile minunate și de ore întregi petrecute în natură însă nu pentru toți este la fel de ușor. Pentru toți cei care suferă de alergii, primăvara aduce cu ea și mult disconfort.

Eu sunt una din acele persoane care a dezvoltat, în ultimii ani, alergii. Având deja pielea sensibilă, alergiile și-au făcut apariția având un impact enorm asupra calității vieții.

Pielea cu tendință alergică este un subtip al pielii sensibile, ce are nevoie de o îngrijire specială deoarece se confruntă cu manifestări precum: roșeața, mâncărime, usturime, senzație de arsură, disconfort, descuamare.

OMS estimează că 1/3 oameni, la nivel global, suferă astăzi de alergii, iar acest număr este estimat să crească la 1/2 persoane până în 2050. Mai mult, peste 65% dintre persoanele care au alergii, au declarat că resimt și manifestări cutanate. Cele mai des declarate manifestări ale alergiilor: 

  • – 42% senzație de mâncărime;
  • – 38% senzație de piele ”care ține”;
  • – 37% senzație de usurime sau arsură;

Persoanele cu piele cu tendință alergică au nevoie de produse sigure, cu formulări minimaliste, ce nu conțin ingrediente cu potențial iritativ precum alcoolul sau parfumul.  

Pentru acest subtip de piele, La Roche-Posay a creat gama Toleriane Dermallergo. Gama Toleriane Dermallergo este destinată adulților cu ten reactiv, intolerant, predispus la alergii.

Cu ajutorul științei microbiomului, Toleriane Dermallergo restabilește funcția microbiomului. Instantaneu, pielea este calmată, bariera pielii este restaurată, roșeața este redusă. Cu eficacitatea anti-recidivă, ajută la reducerea sensibilității tenului pe termen lung  și la distanțarea puseurilor de uscăciune sau roșeată.

După 28 de zile de folosire:

  • -67% senzație de înțepătură
  • -42% piele uscată
  • -74% descuamare 

Ingredientele cheie ale gamei sunt:

  • SPHINGOBIOMA  (o tulpină bacteriană unică extrasă din Apa Termală La Roche-Posay ce reface funcţia microbiomului) – Repară bariera cutanată, limitează penetrarea alergenilor.
  • NEUROSENSINĂ – Reduce senzaţia de disconfort, reduce sensibilitatea şi reactivitatea pielii.
  • UNT DE SHEA: hidratează 48h

Toleriane Dermallergo are o formulă minimalistă, non-comedogenică, este hipoalergenic, nu conține alcool şi nici parfum.

Testat pe pielea sensibilă, cu tendinţă alergică, sub control alergologic, dermatologic şi oftalmologic. Ambalaj ultra-ermetic ce asigură protecţia şi puritatea formulei până la ultima utilizare.

În ceea ce privește modul de aplicare, este recomandată aplicarea a 3 pompite pe față dimineața și seara.

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.