events, fashion, Uncategorized

Fashion for Business- Cum te ajuta brandul personal in afaceri?

March 25, 2014

Joi,  27 martie 2014 are un loc un eveniment foarte important! Revista Biz organizeaza prima editie a evenimentului Fashion for Business.
Ce se va intampla la acest eveniment?
Se va vorbi despre puterea brandului personal in afaceri, despre increderea si profesionalismul pe care il poti transmite prin simpla alegere corecta a unei tinute si a unui machiaj adecvat.
Imaginea noastra este prima carte de vizita pe care o prezentam in mediul profesional. Chiar daca se intampla uneori ca prima impresie sa fie una inselatoare, puterea imaginii in afaceri nu trebuie subestimata asa ca in cadrul acestui eveniment vom putea invata cum sa ne prezentam si cum sa ne folosim amprenta stilului personal pentru a ne pune in valoare profesionalismul, increderea si brandul personal.
Vom afla de la  specialisti care sunt secretele afacerilor cu stil si cum imaginea noastra va ajuta la construirea unei imagini personale puternice.
Stim cu totii ca este important sa ne placa ceea ce purtam dar este esential sa intelegem ceea ce ne vine bine cu adevarat. 
In cadrul evenimentului, se poate participa la unul din urmatoarele workshop-uri: 
 “Dress to succes. Impactul vizual al imaginii personale” sustinut de catre Daniela Caia, Fashion Consultant 
“Make-up 4 Business” sustinut de Carmen Dinca, make-up artist AVON Romania.
 
La eveniment vor participa: Teodora Migdalovici, fondator Me.Alchemy si The Alternative School of Creative Thinking, Andreia Urzica, PR Manager H&M, Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing, Avon Romania, Mirela Bucovicean, Fondator Molecule – F, Ana-Maria Luiza Hudea, Country Manager Vicomte A. pentru Romania, Maurice Munteanu, Fashion Editor Elle & blogger, Lena Criveanu, designer, Ana Morodan, Personal Style Adviser & Fashion Blogger, Andrei Calagiu, coordonator, MenStyleGuide.com, Mihai Irimia, coordonator, MenStyleGuide.com.

Evenimentul va avea loc pe 27 martie 2014 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Pentru mai multe informatii legate de eveniment, vizitati www.bizforum.ro/fashionforbusiness
 
 

Comments

comments

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Iuliana FS March 26, 2014 at 9:26 AM

  Astept cu nerabdare postarea cu detalii si poze de la eveniment, primisem o inivtatie insa din pacate nu mai locuiesc in Ro 🙁
  Super dragut blogul tau!
  Te urmaresc cu drag!
  xoxo

  http://fashionablestreets.blogspot.com/

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.