Uncategorized

Maybelline Sky High mascara – review – #pinkwishbeauty

April 14, 2022

Maybelline Sky High mascara este unul din cele mai populare mascara încă de când a apărut. Am auzit foarte multe păreri pozitive despre el, am citit multe review-uri, mi-a fost recomandat și evident că nu am rezistat tentației de a-l avea.

Atunci când ai gene blonde, scurte și rare încerci orice mascara care promite să-ți transforme genele în unele lungi, voluminoase și negre.

De când mă știu mi-am dorit astfel de gene și am testat zeci de mascara însă nici până în ziua de astăzi nu am găsit unul care să îndeplinească toate condițiile și care să-mi facă genele să pară false.

Din multitudinea de produse testate, am totuși câteva care au rămas în lista preferatelor și la care revin mereu.

Maybelline Sky High mascara este cu siguranță unul din acele mascara care își merită faima și care este potrivit și pentru genele scurte, blonde și lipsite de volum.

Din experiența mea, periuța contează enorm și am observat că periuțele subțiri, cu peri mici ajută foarte mult genele mici. În schimb, periile groase și foarte stufoase sunt mai potrivite pentru genele lungi.

Maybelline Sky High mascara

  • are un aplicator flexibil, din silicon, subțire și cu peri mici și fini.
  • alungește genele de la rădăcini, până la vârfuri și le separă
  • are o textură ușoară, care nu încarcă genele însă această textură apare după mai multe utilizări, la început fiind destul de lichid și fiind puțin mai dificil de aplicat fără accidente. După ce se mai usucă, este minunat.
  • testat alergologic și oftalmologic fiind potrivit și pentru ochii sensibili (eu am ochii sensibili și port și lentile și nu am avut probleme).
  • este rezistent, nu se întinde și nu curge.

În ceea ce privește aplicarea oricărui mascara, nu doar a Maybelline Sky High mascara, eu urmez câțiva pași:

  1. folosirea unui clește de întors genele, acesta trebuie aplicat chiar la rădăcină și presat de mai multe ori
  2. primul strat de mascara trebuie aplicat de la jumătatea genelor în sus și nu trebuie insistat foarte mult
  3. al doilea strat poate fi dat de la rădăcină dar, din nou, nu se insistă foarte mult, motivul fiind următorul dacă exte prea multă mascara la baza genelor, acestea se vor lăsa deoarece nu pot ține greutatea.

Recomand Maybelline Sky High mascara? Da, cu siguranță! Este un mascara care își merită faima și are și un preț foarte bun.

Nu am încercat încă varianta Maybelline Sky High mascara waterproof însă o am pe lista de cumpărături pentru vara.

A devenit rapid unul din preferatele mele!

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.