Uncategorized

Protectia solara – La Roche-Posay Anthelios- protectie solara pentru copii si adulti

June 7, 2022

Protecția solară este extrem de importantă și trebuie aplicată în fiecare zi, indiferent de anotimp. De asemenea, este important ca protecția solară să fie adaptată atât pentru copii, cât și pentru adulți în funcție de tipul de piele.


Eu și pufuleții petrecem mare parte din zi afară, adorăm să stăm în aer liber, să ne bucurăm de natură, să ne jucăm ore în șir în grădină. Iubim zilele însorite însă eu știu foarte bine că radiațiile UV au efecte negative asupra pielii asa că respectăm încă de când era Filip mic câteva reguli: nu ieșim niciodată afară fără să ne aplicăm protecție solară, evităm orele la care soarele este foarte puternic, încercăm să stăm mai mult la umbră. De asemenea, replicăm de mai multe ori pe zi protecția solară și când este vorba de joaca în piscină, folosim, pe lângă crema cu spf și costume cu protecție uv.

Cremele Anthelios de la La Roche-Posay au fost mereu în topul preferințelor noastre și azi vreau să vă vorbesc despre ele și să vă spun și de ce îmi plac.


Anthelios Dermo-Pediatrics Spray Invizibil pentru copii cu SPF 50+
⁃       oferă protecţie ridicată SPF50+ împotriva UVA, UVB, IR şi poluare
⁃       este potrivit pentru pielea sensibilă, cu tendinţă alergică la soare
⁃       este potrivit atât pentru faţă cât şi pentru corp
⁃       este foarte rezistent la apă, transpiraţie şi nisip
⁃       are o textură non-grasă, fără parfum
Imi place pentru toate aceste caracteristici dar și pentru că se placă foarte ușor, se întinde repede, nu lasă deloc urme albe și nu este foarte lipicios.


Anthelios Dermo-Pediatrics Lapte pentru bebeluși SPF 50+

⁃       este protecţia solară testată atât de medicii dermatologi, cât și de medicii pediatri pentru a proteja bebeluşii de expunerea indirectă la radiaţiile UV.
⁃       are o formulă specială pentru pielea delicată sau predispusă la atopie a bebelușilor, elaborată cu cantitatea strict necesară de ingrediente, atent alese pentru a conferi siguranță. Este îmbogățită cu extract natural de Unt de Shea pentru a hidrata și calma pielea și pentru a fortifica bariera cutanată.
⁃       are o textură onctuoasă, catifelată și confortabilă
⁃       este potrivit pentru copiii cu vârste între 6 luni şi 3 ani
Pe acesta îl folosesc pentru Tudor fiind adecvat vârstei sale. Spre deosebire de Anthelios Spray invizibil, acesta se întinde mai greu și nu intră la fel de repede în piele, deoarece conține filtre minerale și este conceput astfel încât textura să fie vizibilă pentru a asigura părintele că nu omite zone ale pielii.Anthelios Age Correct SPF50 ajută la corectarea semnelor de îmbătrânire (riduri adânci, pete pigmentare, ten neuniform) induse de expunerea zilnică la radiațiile UV, redă elasticitatea pielii și oferă hidratare pe parcursul întregii zilei.

Processed with VSCO with a4 preset
Anthelios UVMune 400 Fluid Invizibil SPF50+ conține noul filtru MEXORYL 400 ce oferă protecţie foarte ridicată cu spectru larg UVB/UVA, UVA utra-lungi, radiații infraroşii şi poluare. Are proprietăţi anti-oxidante, o formulă minimalistă, fără parfum, non-comedogenică și testată alergologic. Textura este invizibilă, fluidă și non-grasă. Hidratează pielea și nu lasă urme albe.  Este foarte rezistent la apă, nisip şi transpiraţie și este recomandat pentru pielea sensibilă sau cu tendinţă alergică la soare.

ANTHELIOS ECO-CONSCIOUS LOȚIUNE HIDRATANTĂ SPF50+  are o formulă minimalistă fără un compromis asupra protecției, potrivită pentru pielea sensibilă și reactivă predispusă la intoleranță la soare. Are o formulă non grasă, non-lipicioasă și nu lasă urme albe. Ambalaj ce integrază cartonul, reducând utilizarea plasticului virgin cu 75%, vs un tub de plastic similar.

Processed with VSCO with a4 preset

Radiațiile UV pot avea efecte negative asupra noastră provocând diverse probleme ale pielii sau putând să le amplifice pe cele existente. De asemenea, acestea accelerează procesul apariției ridurilor și hiperpigmentării pielii și pot provoca și anumite tipuri de cancer de piele precum melanomul.

De aceea este important să ne protejăm pielea cât de bine putem. voi ce creme pentru protecție solară folosiți?

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.