Uncategorized

Amintiri pentru totdeauna – album Celebook

May 10, 2019

Bine ati revenit pe blog!

Incep postarea de azi cu o intrebare: Voi mai scoateti pozele pe care le faceti? Cred ca mai toti avem mii de poze pe telefon, rareori folosim camera si aproape ca am uitat cum arata un album pe care putem sa-l  rasfoim.  Eu am acasa foarte multe albume de cand eram mica si mi-am propus ca si Filip sa aiba la fel.

Am inceput cu un album cu fotografii de la botez pe care l-am realizat cu ajutorul celor de la Celebook.ro si mi-am propus sa ii fac cate unul o data la 6 luni sau la 1 an, depinde cate fotografii ii voi face dar in ritmul in care imi descarc tot timpul pozele pe laptop pentru ca raman fara memorie, cred ca la 6 luni este varianta mai corecta.

Puteti alege multe marimi (eu am ales 30×30), texturi, rame, fel si fel de colaje, adevarul e ca daca ai timp, poti petrece ore in sir in editorul Celebook. Eu am ales un album destul de simplu, fara rame, am folosit o singura textura insa am facut multe colaje deoarece mi-a fost foarte greu sa aleg fotografiile cu Filip, e atat de frumusel si adorabil in toate asa ca cu greu am renuntat la unele.

Inainte sa va arat cateva poze cu albumul ( o sa fac si o postare cu pozele de la botez), vin cu o super veste: pana pe 19 Mai aveti 40 de pagini EXTRA Cadou la toate fotocartile daca folositi codul promotional KIDS, gasiti aici oferta promotionala de ziua copiluilui

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.