Uncategorized

Lumanari parfumate – esentiale pentru crearea unei atmosfere de relaxare – trei preferate Yankee Candles

February 22, 2022

Lumanari parfumate – pentru multi reprezinta obiectele perfecte pentru a crea o atmosfera de relaxare iar eu sunt una din acele persoane careia ii plac foarte mult.

Am incercat mai multe branduri de lumanari parfumate, unele mai grozave, altele mai putin insa am ramas fidela celor de la Yankee Candles.

Exista mai multe modele de lumanari parfumate Yankee Candles, mai mici, mai mari, in recipient de sticla sau nu. Eu le prefer pe cele micute pentru ca mereu pot lua multe arome pentru a le tasta si astfel nu risc sa raman cu o lumanare care nu imi place. Apoi pot opta pentru varianta mare atunci cand descoper o aroma preferata.

Lumanarile Yankee Candle emana arome minunate, curate și persistente, contin cantitati mari de uleiuri aromatice si de extracte naturale. Fiecare esenta aromatica intruchipeaza perfect ingredientul, locul sau experienta care a inspirat-o.

Nu stiu daca stiti povestea acestui brand dar mie mi s-a parut deosebita asa ca vreau sa o las aici:

Prima lumanare Yankee Candle a aparut in 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Craciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor si al vecinilor pentru aceasta lumanare l-a încurajat pe Mike sa continue. Imensul succes l-a determinat sa mute productia din garajul familiei îintr-o fosta fabrica de hartie, punand astfel bazele brandului Yankee Candle.

Vreau sa va arat si ultimele 3 achizitii de lumanari parfumate pe care le am si care imi plac enorm insa vi le arat in ordinea preferintelor:

Yankee Candle Midnight Jasmine – dupa cum ii spune si numele, aceasta lumanarica are un miros divin de iasomie dar si de mosc, doua din aromele mele preferate. O ador!

  • Note varf: grapefruit, orantique, floare de mandarin, extras din portocala amara
  • Note inima: grapefruit
  • Note baza: tonuri pulverulente, mosc

Yankee Candle – Black Coconut – o lumanare cu aroma intensa de cocos, este atat de aromata, parfumul ei reuseste sa umple intreaga casa de cocos.

  • Note varf cocos, ananas
  • Note inima: floare de nucă de cocos
  • Note baza tonuri pulverulente, tonuri lemnoase, mosc

Yankee Candle Coconut Rice Cream – o lumanare cu un miros mult mai discret de cocos. Este perfecta pentru a fi aprinsa in dormitor sau intr-o incapere mai mica deoarece are un miros delicat, discret.

  • Note varf: orez
  • Note inima: tonuri acvatice, cocos, note florale
  • Note baza: lemn de santal, vanilie, tonuri orientale, mosc

Acestea trei sunt ultimele pe care le-am luat si pe primele doua le vreau neaprat si in format mare pentru ca imi plac enorm.

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.