Uncategorized

Samponul uscat – ce este, cum se foloseste, recomandari – pinkwishbeauty

August 21, 2020

Samponul uscat este un produs de ingrijire a parului care ofera o curatare rapida si uscata a acestuia, fara a folosi apa si sampon. Samponul uscat poate fi sub forma de pudra sau sub forma de spray.

Cum functioneaza?

Samponul uscat absoarbe excesul de sebum, improspateaza parul si ofera volum si textura.

Inainte de aplicare, se agita foarte bine recipientul. Parul trebuie sa fie uscat. Se separa parul cu ajutorul unor carari si se pulverizeaza produsul la nivelul scalpului, mentinand o distanta de aprox 8 cm.
Samponul uscat trebuie lasat sa actioneze cateva minute, timp in care se maseaza usor scalpul pentru a se absoarbe sebumul.

Samponul uscat este o solutie de moment, nu este un produs care poate sau care trebuie utilizat zilnic ( nu este recomandat), mai ales in cazul unui scalp sensibil.

Este perfect pentru acele momente cand ai nevoie de o improspatare a parului dar nu ai timpul necesar pentru a-l spala si a-l curata urmand metoda “clasica”.

Eu il folosesc foarte rar, doar in ocazii de urgenta, de exemplu cand aflu ca trebuie sa merg undeva si nu mai am timp sa imi spal parul. De asemenea, nu stau niciodata cu parul nespalat pana in ultima clipa deoarece se degradeaza.

Nu va recomand nici voua sa va bazati pe samponul uscat dar, in acelasi timp, il consider minunat de avut intodeauna in casa pentru situatii de urgenta (care apar intotdeauna).

Unul din produsele mele preferate de acest tip este Wella Professionals Eimi Dry Me

Are o textura lejera, pudrata iar datorita formulei cu extract de amidon de tapioca, reimprospateaza coafura si absoarbe excesul de sebum.
De asemenea, samponul uscat Wella Professionals asigura coafurii o fixare lejera, facilitand coafarea.
Este un sampon uscat ce ofera coafurii volum, textura si finisare mata.

Pe langa samponul uscat Eimi Dry Me, am mai incercat cateva de la Batiste insa nu am unul favorit pe care sa il pot recomanda.

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.