Uncategorized

Yves Saint Laurent Black Opium – pinkwishbeauty

July 13, 2020
Yves-saint-laurent-black-opium

Yves Saint Laurent Black Opium


Cand auzi de reduceri Black Friday in toiul verii, stii ca vei avea o zi buna, perfecta pentru o tura de shopping. Folosind codul NOTINO, puteti beneficia de o reducere de 20% la brandurile selectate.

Eu aveam in wishlist un nou parfum pe care mi-l doream foarte mult! Cu aproximativ o luna, am primit o mostra a parfumului Yves Saint Laurent Black Opium si m-am indragostit iremediabil de aroma sa.

Stiam ca este un parfum foarte iubit si apreciat de multe persoane dar numele sau nu ma tenta. Cumva, imi inspira un parfum greoi, de seara, care nu mi s-ar potrivi.

Intr-adevar, Yves Saint Laurent Black Opium este un parfum de seara, face parte din grupa parfumurilor orientale si este foarte intens insa imi place enorm. Am descoperit si ingredientul care m-a facut sa il plac atat de mult: iasomia.

Yves-saint-laurent-black-opium

Varful compozitiei este dat de fructe de par, presarate cu flori de portocal si boabe picante de piper roz. Inima combina tonuri intense de cafea si de iasomie. La baza domina acordurile calde de vanilie, patchouli si cedru. Acestea din urma au cea mai indelungata persistenta.

Povestea parfumului
Yves Saint Laurent Black Opium este un parfum inspirat din muzică. Compozitia sa reprezinta expresia tainica a dorintelor intime, a senzualitatii si a stilului de viata spontan si liber. Aroma emblematica a fost Lansata in anul 2014, în concentratia de apa de parfum.

Desi este un parfum intens, perfect pentru seara sau pentru ocazii speciale, eu il port si in timpul zilei pentru ca imi place foarte mult si incerc sa nu exagerez cu numarul de pufuri.

Pentru ca de multe ori m-am indragostit de cate un parfum dar la scurt timp m-am plictisit de el, de data aceasta am ales varianta de 30 ml a parfumului pentru a ma asigura ca imi place cu adevarat.

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.