Uncategorized

Cicaplast Baume B5+, produsul care nu lipseste din casa mea

November 15, 2022

Mereu mi-am dorit un produs multifuncțional, eficient, care să poată fi folosit pentru o gamă largă de probleme ale pielii, acel produs de îngrijire la care apelezi cel mai des când ai o problemă a pielii, care să fie potrivit pentru toți membrii familiei, acel produs care nu vrei să-ți lipsească din casă.

Un astfel de produs este balsamul ultra-reparator Cicaplast Baume B5+, un produs multifuncțional care ajută la calmarea iritațiilor, repararea și protejarea funcției barierei cutanate. 

La Roche-Posay anunță renovarea acestui balsam, formula nouă conținând ingredientul patentat Tribioma, un complex probiotic ce inhibă bacteriile patogene și favorizează bacteriile pro-reparare. Formula păstrează ingredientele reparatoare 5% Pantenol și Madecassosida (extract din Centella Asiatica), dar și agenții antibacterieni Zinc-Mangan.

Balsamul cu indicații multiple va calma și proteja pielea iritată, menținând echilibrul microbiomului pielii pentru reparare mai eficientă și mai rapidă încă din prima zi. 

Una din calitățile sale este eficiența anti-semne, cicatricile având un impact major asupra calității vieții. Persoanele care au cicatrici resimt următoarele simptome fizice și psihologice: senzaţie de mâncărime, durere, pierderea încrederii, anxietate, impact asupra productivităţii şi în interacţiunile sociale.​

Poate fi folosit pentru numeroase probleme ale pielii:- Iritații ale pielii bebelușilor- Cicatrici post-acneice- Mușcături de insecte- Post-proceduri dermatologice- Disconfort cutanat cauzat de chimioterapie- Disconfort cutanat cauzat de radioterapie- Post-peeling artificial- Post-laser vascular- Post-laser ablativ- După îndepartarea firelor de sutură- Roșeață și iritații superficiale- După epilare sau bărbierit- Post-herpes- xeroză

Produsul poate fi folosit în rutina zilnică atât dimineața, cât și seara, după ce pielea este curățată și uscată în prealabil, putând fi aplicat într-un strat generos pe corp, față sau buze.Are o textură non-grasă, este catifelat și nu lasă pete albe.

Personal, iubesc acest produs și îl folosesc de câțiva ani atât pentru mine cât și pentru cei mici.

Îl folosim pentru iritații ale pielii: zgârieturi, mușcături de insecte, epilare. Pentru cicatrici care rămân după lovituri, pentru iritațiile din zona scutecului, pentru iritațiile cauzare de diverse alimente, pentru mâinile foarte uscate, crăpate, pentru buze, pentru cicatrici post-acneice și pentru pielea uscată atât a feței cât și a corpului.

De când am primit varianta nouă a produsului, am folosit-o intens. Deși îl folosesc pentru o mulțime de afecțiuni ale pielii, așa cum am menționat, atât pentru mine cât și pentru cei mici, de data aceasta l-am pus la treabă pentru cea mai recentă problemă.

Toamna, mâinile, coatele și buzele mele sunt foarte uscate, buzele se și crapă, pielea mâinilor devine foarte sensibilă, am senzația de piele care ține, îmi apar mici răni și anumite zone se descuamează.

Am folosit zilnic, timp de câteva zile, atât dimineața cât și seara, Cicaplast Baume B5+în noua formulă, întotdeauna pe pielea curată, masând ușor zonele afectate.

Acest balsam calmează și protejează pielea iritată, menținând echilibrul microbiomului pielii pentru reparare mai eficientă și mai rapidă încă din prima zi.

După folosire, pielea este mult mai hidratată, se calmează, dispar iritațiile și crăpăturile.

Dacă ar trebui să recomand un produs multifuncțional în care cred cu tărie, va recomand să încercați Cicaplast Baume B5+ și să împărtășiți modul în care îl folosiți cu #MyCicaplast.

Eu îl iubesc și îl folosesc intens pentru o mulțime de probleme ale pielii.

#MyCicaplast #PaidProjectbyLaRochePosay @larocheposay

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.