Uncategorized

Gradina Botanica cu Filip – pinkwishmom

June 11, 2019

Rochie :: Bonprix

Bine ati revenit pe blog!

Astazi este prima postare in care va fac cunostinta in mod oficial cu micutul meu miracol, Filip Matei. Am sarbatorit cele 7 lunisoare ale sale mergand sa ne plimbam prin Gradina Botanica. Este deja o traditie sa merg in fiecare an la sfarsitul lunii Mai pentru a ma bucura de frumusetea gradinii, plina de trandafiri care mai de care mai superbi, mai colorati si mai inmiresmati.

Puteti vedea aici postarea din 2018, 2017, 2015.

Anul trecut eram insarcinata cu Filip si aveam 17 saptamani, vedeti la postarea aceasta ambele poze la 1 an distanta.

Am purtat o rochie superba de la Bonprix pe care inca o gasiti pe stoc. Imi place la nebunie si stiu ca multe ati admirat-o cand am pus poze cu ea de Paste. Gasiti mai sus link-ul catre ea in cazul in care o doriti. Mie imi surade si cealalta culoare insa aceasta m-a cucerit de cum am vazut-o.

Filip nu a avut o stare prea buna asa ca am reusit sa facem doar cateva poze cu el, dupa care a trebui sa il alaptez si a dormit aproape tot timpul cat ne-am plimbat prin gradina. Desi rochia nu este adecvata pentru alaptare, a trebui sa ma descurc insa nu o recomand pentru asa ceva.

Sper sa va placa pozele si va recomand sa mergeti la Gradina Botanica pentru a va bucura de minunatiile care se afla acolo in aceasta perioada, nu veti regreta!

Comments

comments

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Dorina June 11, 2019 at 3:01 PM

    Sunteti superbi, mititeilor! Abia astept sa mergem la anul, cand deja o sa mearga Filip, sa vezi ce o sa ne tinem toate dupa el! :)))

  • Reply Anca June 12, 2019 at 2:24 AM

    Adorabili!Sa va traiasca baietelul!?

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.