Uncategorized

Wishlist produse pentru ingrijirea parului uscat si deteriorat

June 22, 2020

Ingrijirea parului nu s-a aflat pana de curat in top-ul prioritatilor mele insa in ultima vreme am inceput sa ma documentez mai mult despre ingrijirea parului deteriorat, uscat, blond, cu suvite, poate si pentru ca in ultimii doi ani a fost destul de neglijat desi a trecut prin multe schimbari in timpul sarcinii si, mai ales, dupa.

Desi se spune ca la majoritatea femeilor, parul in timpul sarcinii este minunat, mai des, mai voluminos, mai stralucitor, in cazul meu nu a fost asa. In ceea ce priveste parul, nu a avut loc nici o schimbare in timpul sarcinii, nici in bine dar, din fericire, nici in rau.

Lucrurile au stat altfel, insa, la aproximativ 3 luni dupa nastere. A inceput sa cada extrem de mult si nu am reusit sa gasesc nici un produs care sa puna capat acestui fenomen. Din cate am inteles, nici nu exista un astfel de produs minune deoarece caderea parului dupa nastere este un proces normal si natural care va inceta de la sine. Si asa a si fost.

Insa desi a incetat sa mai cada atat de mult, mi-a fost destul de greu sa il aduc inapoi la starea lui initiala.

Am incercat cateva produse de atunci insa inca nu am gasit ceva care sa i se potriveasca manusa si care sa il ajute sa arate perfect. Ingrijirea parului nici nu este un lucru usor, mai ales cand ai foarte putin timp la dispozitie pentru el.

Am facut totusi o lista cu ingredientele necesare obtinerii unui par sanatos si stralucitor si, de asemenea, cu produse care contin aceste ingrediente pe care mi le-as dori sa le incerc de acum incolo.

  • cheratina pentru par – este o proteina tare care face parte din constructia normala a parului si a unghiilor. Aceasta formeaza un strat protector, care impiedica deteriorarea pielii. Influenteaza de asemenea cresterea parului, finetea si stralucirea sa.

Din aceasta categorie, mi-as dori sa incerc gama Résistance de la Kérastase: Bain Extentioniste, Résistance Fondant Extentioniste, Résistance Masque Extentioniste si Résistance Extentioniste Thermique, produse destinate parului uscat si deteriorat.

  • acidul hialuronic – hidrateaza parul uscat si deteriorat si previne pierderea umiditatii, ruperea si despicarea firelor de par. De asemenea, netezeste fibra parului si reda luciul parului tern si deshidratat.

Din aceasta categorie, mi-as dori sa incerc gama Blond Absolu de la Kérastase: Bain Lumière si Blond Absolu Cicaplasme, produse destinate parului blond, cu suvite.

  • ulei de musetel – un ingredient natural pe care l-am mai folosit in trecut in diverse produse si pe care mi-as dori sa-l reintroduc in rutina mea de ingrijire

Din aceasta categorie, m-a tentat gama Chamomille de la Klorane, destinata parului blond, cu suvite.

Voi ce produse pentru ingrijirea parului folositi?

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.