Uncategorized

Nyx Soft Matte Lip Cream – review & swatch #pinkwishbeauty

March 5, 2020
Nyx Soft Matte Lip Cream

Nyx Soft Matte Lip Cream

Ziua femeii se apropie si m-am gandit sa scriu despre rujurile Rujurile Nyx Soft Matte Lip Cream pentru ca acum multi ani am primit unul cadou chiar de 8 martie asa ca mi se par perfecte pentru a fi oferite drept cadouri de ziua femeii.

Aceste rujuri Nyx Soft Matte Lip Cream au fost primele rujuri mate lichide pe care le-am incercat cand a inceput moda acestei formule de ruj. Stiu ca am fost fascinata de cel pe care l-am primit si apoi am mai achizitionat cateva. Primul pe care l-am avut a fost Monte Carlo, un rosu-visiniu care arata genial pe buze. A fost si unul din primele rujuri intr-o nuanta atat de vie pe care l-am purtat, un ruj care a atras multe priviri si tot atatea intrebari. De fiecare data cand il purtam, eram intrebata ce ruj port.

Urmatoarea nuanta a rujului Nyx Soft Matte Lip Cream pe care am achizitionat-o a fost Addis Ababa, o nuanta aprinsa de fuchsia care m-a cucerit din prima clipa si pe care am purtat-o excesiv.

Cateva detalii despre aceste rujuri:

~ sunt lichide insa textura este una cremoasa, aerata, ca un mousse

~ se usuca mate

~ rezistenta e ok dar nu rezista complet daca mancati, in special ceva uleios

~ arata foarte frumos pe buze in special daca acestea au fost hidratate in prealabil

~ gama de culori este una larga, e foarte usor de gasit un preferat

~ se aplica foarte usor si datorita texturii cremoase, sansele de a depasi conturul buzelor sunt mici

~ se simt comfortabil pe buze, nu ofera acea senzatie de buze care tin

~ miros foarte bine

In continuare va prezint swatch-uri cu toate nuantele pe care le am cu precizarea ca preferatul meu in momentul de fata este Stockholm, o nuanta nude care arata incredibil in orice moment al zilei si la orice ocazie. Arata foarte natural si e perfect pentru a completa atat un look natural cat si unul mai extravagant. Inca un preferat destul de asemanator cu acesta este Cannes.

Nyx Soft Matte Lip Cream

 

Nuantele de jos in sus si de la stanga la dreapta sunt: Seoul . Transylvania . Copenhagen . Monte Carlo . Rome . Prague . Addis ababa . Milan . Manila . Cannes . Stockholm . Morocco

 

Nyx Soft Matte Lip Cream

Nyx Soft Matte Lip Cream

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.