bloggers, events

StylishCircle.ro – Lansare in Timisoara

October 16, 2016

Pe 8 Octombrie la 04:30 eram intr-o masina oferita de Promotor alaturi de Dorina, Cristina, Federova si alte cateva fete si ne indreptam pentru prima oara spre Timisoara pentru evenimentul de lansare a site-ului StylishCircle.ro. Ce este stylishcircle.ro? Este o platforma care se adreseaza nu numai bloggerilor ci tuturor pasionatilor de moda. Pe site puteti gasi articole despre tendinte, sfaturi legate de cum si ce sa porti, poti crea colaje cu diferite tinute, te poti inspira si din tinutele si colajele realizate de ceilalti membri si poti castiga si puncte, vouchere prin activitatea ta. Eu zic sa intrati si sa convingeti singuri de cat de interesanta este aceasta platforma!

La ora 12 am ajuns iar pe la 12:30 ne aflam deja la Alt Club unde echipa Stylish Circle ne astepta cu gustari delicioase oferite de Seneville si cafele delicioase si super dragute, decorate cu simbolul Stylish Circle ( ador detaliile!). Ne-au povestit cum au inceput acest proiect frumos, cum s-au dezvoltat si ce planuri de viitor au iar apoi am avut parte si de o mini prezentare oferita de Tudor Personal Tailor.

lansare-stylishcircle-10Ador numele acestor cutii care de obicei sunt pline cu flori superbe. Bujorii, dupa cum bine stiti, sunt florile mele de suflet iar hortensiile se afla pe locul 4 in tipul florilor mele preferate ♥lansare-stylishcircle-3lansare-stylishcircle-13 lansare-stylishcircle-alt-club lansare-stylishcircle-alt-club-1

La Alt Club am avut ocazia sa cunosc bloggeri noi, Andreea fiind una din persoanele pe care ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa o cunosc deoarece mereu i-am admirat fotografiile si, de asemenea,  sa revad bloggeri pe care deja ii cunoasteam si de care imi era foarte dor – Saci si Kinga ♥♥
lansare-stylishcircle-8 lansare-stylishcircle-timisoaralansare-stylishcircle-6

Urmatoarea activitate s-a desfasurat la sala de sport Smartfit Studio unde am luat parte la un antrenament intens de pe urma caruia am avut febra musculara pana ieri, nu regret insa pentru ca a fost foarte interesant si mi-a placut.

lansare-stylishcircle-1

Dupa sala, am mers la Red Motor, unde urma sa ne intrecem cu kart-urile. De aceasta experienta mi-a fost cel mai frica dar a fost cea mai memorabila si m-am intors cu o mare dorinta de a merge cat mai des.

lansare-stylishcircle-redmotor

Seara ne-am intors la Alt Club pentru petrecerea de lansare, am vorbit o gramada si am baut cocktail-uri delicioase. Tot seara ne-am intalnit cu o minunatie de fata pe care doream sa o cunosc de ceva vreme: Caterina de la About Fashion Street.

lansare-stylishcircle-11

A doua zi am mers la Aethernative Cafe, o cafeanea absolut superba si foarte diferita de ceea ce vedem de obicei si  unde am aflat o multime de lucruri despre cafea, despre cate tipuri existe si multe alte detalii interesante.

lansare-stylishcircle-aethernative-cafe-5 lansare-stylishcircle-aethernative-cafe-4 lansare-stylishcircle-aethernative-cafe-3 lansare-stylishcircle-aethernative-cafe-2 lansare-stylishcircle-aethernative-cafe lansare-stylishcircle-4

A urmat o plimbare prin centru, am facut o multime fotografii si ne-am luat la revedere de la o multime de oameni minunati care ne-au oferit un week-end foarte, foarte frumos!

lansare-stylishcircle-timisoara-3lansare-stylishcircle-timisoara-1 lansare-stylishcircle-12lansare-stylishcircle-7 lansare-stylishcircle

Felicit din suflet echipei Stylishcircle.ro pentru tot efortul depus, pentru atentia la detalii si pentru organizarea unui eveniment atat de deosebit, plin de activitati interesante si pentru sansa de a intalni atatia bloggeri care au venit din toata tara.

Partenerii evenimentului au fost: Senneville, Smartfit Studio , Promotor Timisoara, Beauty Box, Cupio, Optica Eugen,Ciocolaterie Leonidas, Noblesse Tudor Personal Tailor, Peonies & Hydrangeas si Anita Bejenaru

lansare-stylishcircle-9

Comments

comments

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Andreea Serban October 16, 2016 at 7:19 PM

  I was happy to meet you too! Esti in realitate la fel de draguta cum mi te imaginam si sper sa ne mai intalnim >:D<

  • Reply Pink Wish Blog October 16, 2016 at 8:00 PM

   Si eu sper! Poate ne vizitezi tu data viitoare! :*

 • Reply oana October 16, 2016 at 9:15 PM

  ghetutele, unde le pot gasi?;;) merci frumos

  • Reply Pink Wish Blog October 16, 2016 at 10:06 PM

   La CCC. Le am de vreo 2 saptamani deci cred ca inca le poti gasi. 😀

 • Reply Descude October 18, 2016 at 4:44 PM

  Mor dupa buclele tale, ce tip de ondulator folosesti? 🙂
  http://www.descude.com

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.