beauty

SARBATORIM 20 DE ANI DE ORIFLAME

November 24, 2015

Buna!

Voi va amintiti primele produse de ingrijire, primele produse cosmetice sau accesoriile ce tin de aceasta zona a ingrijirii si a infrumusetarii?

Prima mea amintire legata de acest domeniu este o gentuta roz pal, ovala, dintr-un material asemanator cu pielea ce avea un fermoar cu ajutorul caruia se deschidea ca o cutiuta. Mi-o amintesc perfect. Mama mea o primise cadou si, bineinteles, a devenit a mea de cum am vazut-o. Geanta era plina cu produse dar nu imi amintesc ce produse erau, poate pentru ca nu erau adecvate varstei mele, gentuta asta facandu-si prezenta in viata mea pe la 7-8 ani.

Un alt produs de care imi amintesc foarte bine este un creion de ochi, de culoare verde care imi placea la nebunie si pe care il “furam” de cate ori puteam si il foloseam. Ca urmare a fascinatiei mele fata de el, in adolescenta am folosit foarte des creionul verde pentru a-mi contura pleoapa inferioara, mi se parea cel mai frumos si cel mai potrivit ochilor mei verzi.

Un alt accesoriu foarte drag mie este o oglinda neagra, patratoasa, compusa, de fapt, din 2 oglinjoare: una normala si una care mareste. Cred ca oglinda e mai veche decat geanta roz si exista si acum in portofelul mamei mele. Am vazut multe oglinjoare de atunci, am si avut multe dar acea oglinda e cea mai speciala din lume pentru ca e prima pe care am vazut-o si care m-a fascinat. Oglinda magica care imi facea ochii si buzele mai mari!

Ce au toate aceste produse in comun? Toate sunt de la Oriflame. Cred ca majoritatea ati crescut cu produsele lor, fie ca le vedeati la mamele, matusile sau vi le-ati achizionat voi cand ati ajuns la varsta potrivita pentru a le folosi.

Sunt amintiri frumoase care imi readuc zambetul pe buze si pe care as vrea sa le traiesc din nou. Din fericire, Oriflame continua sa ma bucure cu multe produse minunate cum ar fi cele din gama The One, Giordani, balsamurile de buze care sunt printre preferatele mele si noile parfumuri care miros absolut minunat.

Pentru ca in luna decembrie Oriflame sarbatoreste 20 ani de activitate in Romania, va invit pe site-ul Oriflame si sa povestiti prima voastra interectiune cu Oriflame. Astfel, veti putea beneficia de experienta Oriflame si de produsele lor si, cel mai frumos este ca veti putea contribui la “istoria” acestui brand.

Va doresc o zi minunata si de abia astept sa va citesc povestile! #20aniOriflame

Comments

comments

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mirabel December 2, 2015 at 8:13 AM

  http://www.fashionbrandstore.com
  You look incredible as always.

 • Reply Mirabel December 2, 2015 at 8:34 AM

  http://www.shoesshopstyle.com
  This sounds fantastic! YUM!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.