beauty

Giordani Gold Original se relanseaza

January 26, 2016

Cand vine vorba de parfumuri, consider ca niciodata nu sunt suficiente si mereu sunt deschisa la a incerca diferite arome.

In 2015, doua din parfumurile mele preferate au fost Happydisiac si Giordani Gold Essenza, ambele de la Oriflame.

In 2016, favoritul permanent al colectiei de parfumuri Giordani Gold se relanseaza, intrand intr-o noua era. Noul design este unul rafinat, apa de parfum fiind prezentata intr-o sticla atent realizata, cu detalii aurii captivante. Giordani Gold Original se bucura de aceeasi aroma atemporala, in inima sa aflandu-se floarea de portocal, insotita de note de flori albe si acorduri lemnoase.

GG_FRA_12

Giordani Gold Original este dedicat femeilor care traiesc cu pasiune, care traiesc pentru a iubi, pentru a rade, pentru a crea si pentru a impartasi micile momente de lux cu cei din jur. Pentru femeile care apreciaza lucrurile fine, create cu maiestrie, ingredientele nobile, eleganta pura si simpla, asemenea unei flori desavarsite de portocal.

Imaginea GG Original este Catrinel Menghia, un exemplu de frumusete si de eleganta care, in opinia mea, se potriveste perfect cu noul parfum.

9063990

Dedicat barbatului care isi traieste viata cu pasiune, Giordani Gold Man cucereste cu aroma unica si rafinata de vetiver, o nota lemnoasa fina, care, alaturi de bergamota si piper negru, confera parfumului Giordani Gold Man caracterul luminos, un rafinament intens si persistent.

Acest parfum emblematic intruchipeaza sofisticarea si farmecul barbatului care apreciaza cele mai rafinate lucruri în viata.

9086794

Ambele parfumuri Giordani Gold isi gasesc inspiratia in peisajele pitoresti din Toscana. Realizate in jurul celor mai apreciate ingrediente din domeniul parfumeriei, aceste arome au fost create pentru a se completa reciproc în acel mod unic in care o fac doi indragostiti.

9063982

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.