Uncategorized

Nina Ricci Nina Les belles de Nina – #Pinkwishbeauty

August 25, 2019
nina-ricci-nina

Nina Ricci Nina

In ultima vreme, am facut o pasiune pentru a-mi lua cate un parfum nou. Cred ca se datoreaza faptului ca jumatate de sarcina si aproape 9 luni dupa, nu am folosit strop de parfum iar acum simt nevoia sa recuperez. Nici acum nu fac exces, dar ma mai rasfat din cand in cand cu un parfum delicios.

Ca imi plac foarte mult parfumurile de la Nina Ricci nu e un secret insa pana acum am avut doar unul pe care l-am si adorat: L’Elixir. Am vrut sa incerc si altceva si m-am indreptat spre colectia Le Belles de Nina. Am ales parfumul Nina Ricci Nina pentru ca m-a atras cel mai mult insa si celelalte doua din colectie miros superb.

Inima parfumului este data de aroma mugurilor de bujor (nu este de mirare ca imi place atat de mult), praline usor caramelizate si o nota discreta de vanilie. Notele de varf sunt date de o varietate de note irezistibile de citrice, in special de lamai calabrineze iar notele de baze sunt date de notele senzuale ale cedrului si moscului alb (din nou, un ingredient de baza in toate parfumurile care imi plac). Acest amestec dulce este cunoscut si sub numele de fruct al pasiunii, “marul iubirii”. Contine si aroma de lemn de mar, deci il putem considera un parfum de mar.

Nina Ricci Nina este descris ca fiind un parfum senzual care imbina luxul francez, carisma, senzualitatea si  tandretea prin combinatia unica dulce-amara a parfumului. Nina mi se pare un parfum romantic, vesel si lejer. Este perfect pentru a fi purtat zi de zi. Desi este dulce, este destul de discret si nu atrage atentia. Mie mi se pare potrivit pentru o persoana deschisa, pozitiva, romantica si feminina.

nina-ricci-nina

Eu am achizitionat parfumul de pe Notino iar de astazi pana pe 1 septembrie, puteti obtine un kit SOS, la cumpărăturile minime de 190 RON! 

 

Comments

comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dorina August 26, 2019 at 1:53 PM

    Pari perfecta sa apari in reclama acestui parfum, imi inspiri fix acea stare de senzualitate si feminitate 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.