fashion, outfits

Picnic time – Summer days

September 13, 2018

Respectand traditia anilor trecuti, si vara aceasta am organizat un picnic cu prietenele mele bune, Dorina si Cristina. Ne place la nebunie aceastra traditie din numeroase motive: pe langa faptul ca petrecem timpul impreuna, ne putem bucura de bunataturi, ne relaxam si avem si ocazia sa facem poze frumoase.  Ne-am dori sa facem asta tot timpul dar din pacate programul nu ne permite si de cele mai multe ori ajungem sa ne vedem in graba si sa petrecem mai putin timp impreuna decat ne-am dori.

Desi aceastra traditie era doar a noastra, de data aceasta am mai avut trei parteneri: mami si Pinkie si, bineintes, pufuletul din burtica pe care il asteptam cu nerabdare, speram sa ii placa si lui la picnic la intalnirea anuala din vara ce urmeaza.

Referitor la tinute, nu am vorbit cu fetele inainte insa ne-am potrivit perfect, atatia ani petrecuti impreuna si-au pus amprenta si deja avem stiluri foarte similare si gandim cam la fel cand vine vorba de tinute.

Sper sa va placa pozele si sa va inspire sa iesiti si voi sa va plimbati mai mult si sa va bucurati de natura chiar daca nu la picnic.

Gasiti aici postarea fetelor ♥

Pupicei!

 

Rochie :: VIPShop

 *folosind codul Iuliana1097 aveti 5% reducere la cumparaturi de peste 50$ *

Comments

comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dorina September 13, 2018 at 9:13 AM

    Can’t wait to meet baby P and having fun together! <3
    It will be amazing!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.