beauty, make-up

THE ONE BY ORIFLAME

April 27, 2014

Miercuri, 16 Aprilie, Oriflame a fost gazda evenimentului de lansare a noului brand de machiaj TheONE a carui imagine in Romania este Andreea Raicu. 
 
The ONE by Oriflame este mult mai mult decât un brand de make-up senzațional. Este o invitație exclusivistă în universul modei, unde beneficiezi de sfaturile experților și alte informații privilegiate.Ofera o linie completă care se adaptează perfect aspirațiilor tale spre modă și frumusețe.
De cand am vazut ca aceste produse au fost lansate la Saptamana Modei din Stockholm unde a fost si Maria ( Special Koko ), am asteptat nerabdatoare sa apara si la noi.
Colectia The ONE este impartita in 3 categorii: Mega Impact, Frumuseţe de zi cu zi, Ultra rezistenţă. Deocamdata ne putem bucura de produse doar din primele doua categorii, pe parcursul acestui an urmand sa se lanseze mai multe.
 
 
De ce imi doresc sa testez aceste produse?
Cred ca fiecare domnisoara si doamna detine macar un produs de la Oriflame.Imi amintesc cand eram mult mai micuta si eram fascinata cand primeam cate un catalog si il rasfoiam cu mare placere desi nu imi puteam cumpara nimic. Cand am crescut si aveam voie sa ma machiez aveam alta problema: nu stiam ce sa aleg. Asa se intampla cand ai prea multe optiuni. 
Eu cred ca este aproape imposibil sa nu ai in trusa de make-up cel putin un produs preferat  Oriflame. Tinand cont de experientele anterioare cu aceasta firma, sunt extrem de curioasa sa incerc noile produse ( care au un pret foarte bun) si sa vi le prezint si voua. Cred ca v-ati dat seama deja care sunt preferatele mele la prima vedere: cele din gama Mega Impact pentru ca sunt roz si sa fim sincere, niciodata nu avem prea multe rujuri si luciuri de buze. Dar de abia astept sa incerc toate produsele!

Comments

comments

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Miu Miu April 28, 2014 at 9:38 AM

    M-am inscris si eu, sunt curioasa cum sunt noile produse.

    Te pup, draga mea.

    http://miu-miu.ro/

  • Reply The ONE by Oriflame – review – Pink Wish November 4, 2014 at 6:39 PM

    […] despre lansarea noilor produs The ONE by Oriflame despre care puteti citi mai multe aici si aici. Le-am testat si astazi a venit vremea sa va spun parerea mea despre ele. Majoritatea mi-au placut […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.