Giveaway

CASTIGA O INVITATIE DUBLA LA CONCERTUL CARLY RAE JEPSEN

October 26, 2015

Cea mai noua platforma Coca-Cola, CokeStream, sustine pasiunea pentru muzica prin articole si materiale in exclusivitate cu cei mai admirati artisti ai momentului, playlist-uri locale si internationale si acces la evenimente unice si exclusiviste.

Coca-Cola da startul evenimentelor CokeStream pe 5 noiembrie, ora 19:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti printr-un concert inedit, sustinut de una dintre cele mai admirate artiste ale momentului – Carly Rae Jepsen!

Nominalizata la Grammy si premiata de multe ori cu discuri de platina, cantareata si compozitoarea Carly Rae Jpensen de bucura de milioane de fani in intreaga lume, inclusiv in Romania. Una dintre cele mai notabile realizari ale sale este dinstinctia Gold Certificate pentru vanzarile inregistrate de albumul Kiss, care a inclus si hitul “Call Me Maybe”. Prin lansarea noului album E·MO·TION, Carly a demonstrat ca poate duce mai departe succes obtinut pana in prezent, continuad sa evolueze in plan artistic. Revista Rolling Stone a declarat noul sau album ca fiind un “masterclass pop” in timp ce revista New York sustine ca este “incantator si captivant..la fel de puternic si zguduitor ca un tsunami…o evadare placuta din regulile folosite de muzica pop”. New York Times mentiona ca albumul “aduce la radio hituri gata sa rasune la toate petrecerile”. “I Really Like You” – primul single lansat de pe album, ruleaza pe toate posturile radio tara si a fost definit de publicatiile de specialitate din toata lumea ca fiind “perfectiunea pop” sau “un pop fascinant, fantastic, care te prinde”.

Mă bucur foarte mult că am ocazia să susțin în premieră un concert în România. Sunt nerăbdătoare să mă distrez alături de toți cei prezenți la concert!” – a declarat Carly

Ce trebuie sa faci pentru a castiga o invitatie dubla? 

Lasa un comentariu cu : “Vreau sa merg la concert!” si cu adresa ta de facebook pentru a te putea contacta cat mai repede!

Ai timp pana azi la ora 19:00! Succes!

Castigatorul va fi ales prin random.org.

 

 

Comments

comments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Flore Daniel October 26, 2015 at 10:43 AM

  Vreau sa merg la concert!(adresa mea de facebook este:daniel.flore2@facebook.com)

 • Reply daniela October 26, 2015 at 10:56 AM

  “Vreau sa merg la concert!” https://www.facebook.com/daniela.marin.5243817

 • Reply Popa Maria Adela October 26, 2015 at 12:57 PM

  Vreau sa merg la concert! https://m.facebook.com/mariaadela.popa?__nodl

 • Reply Dana Dumitru October 27, 2015 at 11:06 AM

  Vreau să merg la concert! (https://www.facebook.com/dana.dumitru.75)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.