wishlist

INCALTAMINTE FLY LONDON – MINI PRIX

November 9, 2014

 

Bună!

Nu obișnuiesc să postez în week-end dar având în vedere că este foarte frig și oricum aveam mult de scris, am decis să mai scriu un articol și pentru blogulețul meu drag și nu orice articol ci unul care să vă fie și vouă de folos.

Nu știu voi cum sunteți dar eu ador să răsfoiesc paginile magazinelor online chiar dacă nu am nevoie de nimic. Ei, rar se întâmplă să nu am nevoie de ceva, tot timpul mi-aș dori să achiziționez o bluză, un pulover, o geacă, o pereche de pantofi și în această perioadă caut într-una modele de ghete, botine, cizme. Nu că nu aș avea dar tot timpul e loc de mai multe perechi, nu-i așa?

Bănuiesc că nu prea există persoane care să nu fi auzit de magazinul Mini Prix, cred că toți avem măcar un obiect vestimentar achziționat de la ei.

Recent, Mini Prix a adăugat în colecție un nou brand de încălțăminte: Fly London, brand care un motto foarte interesant și creativ: Don’t Walk, Fly! (Nu merge, zboară!). Foarte interesant zic eu, mai ales că este extrem de important ca încălțămintea noastră să fie comodă, să nici nu simțim că avem ceva în picioare, să ne simțim ca un fulg, să putem merge atât de ușor de parcă am abura!

Fly London este un brand de încățăminte calitativă, din piele. Eu nu țin foarte mult la acest aspect dar știu că există multe persoane care preferă ca cizmele și în general încălțămintea de iarnă să fie din piele pentru că astfel pot fi siguri că sunt produse de calitate care nu se vor strica repede.

Pentru că toatele modelele sunt confecționate din piele, singurul criteriu de alegere a fost designul. Mi-a fost foarte greu sa selectez doar câteva dar vreau să vă las și vouă plăcerea de a vă uita pe site și a vă alege preferatele, aveți de unde!

Prețurile sunt destul de avantajoase ținând cont că vorbim despre produse din piele, cea mai ieftină pereche costă 168 ron.

Vă las cu preferatele mele și mi-ar plăcea să știu voi ce ați alege! Găsiți aici toate modelele –> încălțăminte Fly London

 

Ghete Fly London cu elastic în lateral

ghete fly london cu elastic in lateral

 

Ghete Fly London cu talpă ortopedică

ghete fly london cu talpa ortopedica

Ghete Fly London cu toc înalt

ghete fly london cu toc inalt

Ghete Fly London ghete fly london din piele naturala

Comments

comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ruxandra November 13, 2014 at 3:10 PM

    Nici pe mine nu ma intereseaza foarte mult din ce material e realizata incaltamintea pe care o port. Am intrat pe site, foarte multe modele dragute, iar preturile mi se par tare bune pentru incaltaminte din piele. Ghetutele de la pozitia 2 sunt tare, tare dragute :*

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.