Uncategorized

ELECTRONIC DOCTOR

April 29, 2014

Buna dimineata!
Astazi vreau sa vorbim despre frumusete, dar nu despre frumusete in sensul de produse de make-up ci despre frumusetea naturala, despre pielea noastra pe care trebuie sa o ingrijim intotdeauna in primul rand inainte de a adauga alte produse pentru a ne-o pune in valoare.
Cred ca foarte multe persoane au macar un rid de expresie daca nu mai multe si cu inaintea in varsta acestea apar in numar mult mai mare. De asemenea, exista persoane cu cearcane mai proeminente care cu greu se pot acoperi. Si care mai este una din marile probleme de care aproape orice fata se plange? Vergeturile! Acestea nu apar numai atunci cand slabim ci se produc si daca pielea noastra nu este foarte elastica.
 
De curand am aflat despre un dispozitiv, Electronic Doctor, care produce proliferarea celulara la nivelul celulelor stem. Celulele exista deja in tesuturi si chiar intr-un numar mare dar deseori la persoanele adulte acestea sunt inactive sau sunt celule care au disparut din tesut datorita imbatranirii sau a unor trauma fizice. Acest dispozitiv trimite o frecventa magnetic pe care atunci cand o simt, celulele se activeaza si prolifereaza.
Cum se diferentiaza acest dispozitiv de altele de pe piata? Acesta nu numai stimuleaza colagenul existent ci in plus, reconstituie elementele constitutive ale tesutului care au disparut, adica, celulele. Acestea din urma avand rol de secretie a colagenului.
Daca va faceti griji din cauza frecventei magnetice a dispozitilui, aceasta nu afecteaza intr-un mod negativ, neavand efecte nedorite pentru ca celulele apar in mod natural, tesutul se regenereaza intr-un mod natural datorita faptului ca ele, celulele, deja exista, aparatul doar ajutandu-le sa se regenereze.
 
Mai sus v-am povestit cateva din problemele pe care eu as vrea sa le tratez: riduri, vergeturi, cearcane dar acest dispozitiv se mai poate folosi pentru regenerarea parului, refacerea sprancenelor si pentru paradontoza. Sunt foarte incantata si de tratamentul pentru regenerarea parului pentru ca eu fac parte din comunitatea persoanelor carora le cade foarte mult parul, in special primavara.
 
Mi-a fost foarte greu sa aleg un singur tratament din atatea variante care suna foarte bine dar pana la urma am ales tratamentul pentru cearcane. Intodeauna mi-am dorit sa dispara, sa nu ma mai chinui atat de mult sa le acopar cu atatea corectoare, rezultatul nefiind unul favorabil in cele mai multe cazuri. Asa ca, in urmatoarea perioada voi folosi acest tratament in care am mare incredere si o sa va povestesc cum decurge pentru ca sunt sigura ca multe dintre voi sunteti curioase si sunt sigura ca multe persoane au aceasta problema.
 
ELECTRONIC DOCTOR este un dispozitiv medical românesc brevetat la nivel internațional de doctorul Bogdan Vlădilă. La Salonul de Invenții de la Geneva, Electronic Doctor a câștigat 3 premii importante:Medalia de aur la categoria cosmetice, titlul de cea mai buna inventie a salonului din Ministerului Rus al Cercetării si premiul oficiului de brevete.
Daca vreti sa aflati mai multe detalii, puteti accesa site-ul : http://electronic-doctor.com/ro/index.php
<

 

Comments

comments

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ruxandra April 29, 2014 at 12:50 PM

  Interesant aparatul asta, sunt curioasa daca rezultate obtinute dupa tratament chiar sunt multumitoare. In situatia in care o sa urmezi tratamentul, de-abia astept sa citesc parerea ta despre el 🙂 :*

 • Reply Bianca April 30, 2014 at 2:01 PM

  Astept rezultatele. Daca se dovedeste a fi eficient il voi incerca.

 • Reply Bianca April 30, 2014 at 2:29 PM

  Nu reusesc sa gasesc costul. Care ar fi?

  • Reply Julie Pink May 7, 2014 at 7:48 PM

   Bianca ar trebui sa suni la clinica si sa intrebi.

 • Reply Anca B. April 30, 2014 at 5:34 PM

  Pare interesant, poate un review dupa ce-l folosesti :)?

  http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

 • Reply Julie Pink May 7, 2014 at 7:48 PM

  Sigur ca o sa va povestesc rezultatele 😀

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.