Uncategorized

Machiaj de primavara – produsele mele preferate – pinkwishbeauty

April 16, 2021

Machiaj de primavara – un machiaj natural, luminos, cu nuante neutre dar si cu un strop de culoare – asta inseamna pentru mine un machiaj de primavara.

Vreau sa va arat cateva din produsele mele preferate pentru a obtine un machiaj de primavara simplu, natural si luminos.

In primul rand, incep cu un bb cream. Preferatul meu este cel de la Missha – M Perfect Cover insa imi plac si cele de la Holika Holika – Petit BB Aqua si Petit BB Clearing.

Al doilea produs nelipsit in realizarea unui machiaj de primavara este blush-ul. Preferatele mele sunt cele in nuante de roz, in special MAC Fleur Power si Dollymix.

Al treilea produs si, de departe, produsul la care nu as renunta niciodata, este iluminatorul. Am foarte multe preferate. Pe locul 1 se afla Mary LouManizer de la TheBalm, urmat de Dior – DiorSkin Nude Luminizer.

Acestea sunt top 3 produse preferate, sau, mai bine zis, categorii de produse pe care eu le folosesc la realizarea oricarui machiaj, in special a unui machiaj de primavara “light, luminous and natural”.

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.