fashion, outfits

Black and white

August 18, 2015

Vero Moda black and white dress c/o Kurtmann.ro  || Zara black sandals (similar) || Zaful snake print tote bag  || ZeroUV  9179 retro sunglasses

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

After all the colorful looks I’ve been wearing this Summer, I’ve decided it was time for a black and white one. After all, black is my second favorite one and I’ve been ignoring it for quite a while now. A very simple outfit, easy to pull off, you just need a basic dress, some strappy heels, a cute bag and some special sunglasses! Leave you hair all natural, do a high bun or use your airstyler for a natural, flowy hair!

On another note, I wanted to tell you that I have some surprises in store that I can’t wait to share! I want to communicate more with you and to share a lot more than outfit inspirations! So, stay close because even though I’ve been quite absent, I’ve come up with a lot of ideas!

Lots of kisses and hugs! <3


Vara aceasta am purtat culori peste culori dar a venit vremea sa creez o tinuta in non-culorile mele preferate! combinatia alb-negru e una clasica, usor de purtat si cred ca poate tenta pe oricine mai ales atunci cand vrem sa obtinem rapid o tinuta clasica, frumoasa si reusita.

O rochie clasica, o pereche de sandale cu barete subtiri, o geanta draguta care sa atraga atentia si o pereche de ochelari care sa ne protejeze de soarele puternic! Alegeti sa va lasati parul natural, sa il aranjati cu peria rotativa pentru a obtine acel look natural sau purtati un coc lejer. Desi ador buclele, vara asta am incercat sa le port cat mai rar si sa imi las parul cat mai natural posibil!

In alta ordine de idei, vreau sa va spun ca pregatesc cateva surprize pentru voi, desi nu am fost atat de prezenta ca inainte, am avut timp sa ma gandesc la noi idei de postari care sper sa va placa!

Va doresc o zi minunata! <3

Black-and-white-vero-moda-dress-zara-black-sandals-zaful-snake-tote-bag-outfit-fashion (2) Black-and-white-vero-moda-dress-zara-black-sandals-zaful-snake-tote-bag-outfit-fashion (3) Black-and-white-vero-moda-dress-zara-black-sandals-zaful-snake-tote-bag-outfit-fashion (4) Black-and-white-vero-moda-dress-zara-black-sandals-zaful-snake-tote-bag-outfit-fashion (5)Black-and-white-vero-moda-dress-zara-black-sandals-zaful-snake-tote-bag-outfit-fashion (7) Black-and-white-vero-moda-dress-zara-black-sandals-zaful-snake-tote-bag-outfit-fashion (8) Black-and-white-vero-moda-dress-zara-black-sandals-zaful-snake-tote-bag-outfit-fashion (9)Black-and-white-vero-moda-dress-zara-black-sandals-zaful-snake-tote-bag-outfit-fashion (6) Black-and-white-vero-moda-dress-zara-black-sandals-zaful-snake-tote-bag-outfit-fashion (10) zaful-snake-print-white-tote-bag-zerouv-sunglasses

Comments

comments

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply Oteea August 18, 2015 at 10:03 AM

    Gosh, I adore this look, the dress is so, so chic and the styling is perfectly on point <3 Love the touch of colour on the lips and your haaaair is so, so beautiful! Perfection, as always 🙂 Lots of hugs, wonderful lady! <3 :*

    • Reply Pink Wish Blog August 18, 2015 at 12:15 PM

      Thank you so, so much, sweetie! I appreciate your comments a lot!

      Hugs and kisses!! <3

  • Reply Oana August 18, 2015 at 11:25 AM

    Hei, sunt calitative gentile de pe Zaful? 🙂 Acum am descoperit site-ul si vazand ca are free shipping worldwide ma gandeam sa imi comand ceva.
    Tu esti multumita de ce ai primit de la ei? Ma intereseaza mai mult accesoriile, nu hainele. Si mai am o intrebare: sunt trimise din Europa, ajung la posta locala sau cea vamala? Pupici!

    • Reply Pink Wish Blog August 18, 2015 at 12:14 PM

      Buna, Oana!
      Sunt asa si asa. Depinde ce nimeresti. Eu sunt multumita de ce am primit pana acum dar cred ca poti gasi ceva mai calitativ la aceeasi suma. Desigur, poti gasi si ceva mai prost la un pret mai mare. De exemplu, am o geanta de la zara care a fost 200 ron si din prima saptamana s-a si julit intr-un colt iar cea rosie- copie Chloe de la Zaful nu a patit nimic si o am de vreo 4-5 luni parca.

      Pana acum imi veneau la vama si mi le trimiteau prin DHL, am platit de la 30 lei la 100. Ultima oara le-am primit la posta vamala si am platit vreo 28. Fetele de la anotherside au primit doar la posta normala, deci nu mai stiu cum se procedeaza de fapt 🙁

      • Reply Oana August 20, 2015 at 8:45 PM

        Hmm, deci nu esti asa incantata din cate vad. Eu nu prea risc sa imi iau lucruri de care nu sunt sigura ca imi plac si in realitate, dar ai gentuta din postarea asta si ghiozdanelul baby blue care sunt adorabile. Am mai avut o experienta neplacuta cu cei de la shein si nu cred ca voi mai comanda de pe site-urile astea decat daca imi place ceva extrem de mult.
        Multumesc ptr raspuns:* Esti o draguta, ca de obicei:)

        • Reply Pink Wish Blog August 22, 2015 at 5:12 PM

          Nu e vorba ca nu sunt multumita. Eu ti-am zis ca daca gasesti altceva care sa-ti placa la fel de mult, mai bine iei direct din magazin ca poti si pipai produsul. Mie imi plac foarte mult astea si nici nu am gasit ceva asemanator prin magazine. Mai ales ghiozdanelul mi se pare super, super si cautam de multa vreme unul intr-o culoare asa dulce.

          Te pup!

  • Reply Irina August 18, 2015 at 12:38 PM

    Super tinuta! Imi place mult de tot rochita <3
    Pupici!

    http://madebyirinar.blogspot.ro

  • Reply Andra August 18, 2015 at 1:28 PM

    Love, love, love this outfit! ♥ I pinned it :p

    • Reply Pink Wish Blog August 18, 2015 at 3:19 PM

      Thank youu! Uhhh, that’s something!! Thank you! <3

  • Reply Mamalina August 18, 2015 at 6:37 PM

    Minunata tinuta, dar cum altfel putea fi cand e aleasa de tine :)? Om frumos si talentat, abia astept sa vad ce pregatesti! Imi place mult de tot intreaga compozitie! Iar accentul de pe buze este cireasa de pe tort, sparge neutralitatea tinutei. Felicitari!

    Te pup cu drag!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

  • Reply cris August 21, 2015 at 12:05 PM

    Cat de frumoasa e gentuta, se potriveste de minune cu rochia, arata excelent! <3
    Imi plac la nebunie si ochelarii ^_^

  • Reply M&MFASHIONBITES August 23, 2015 at 8:07 PM

    Nice hair and cute dress 🙂
    BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

  • Reply Saci August 25, 2015 at 7:16 PM

    ahhhh perfect photos!!! imi place foaarte mult ultima poza! e foarte artistica. ah, si geanta merge foarte fain cu rochita! te pup :*

    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

  • Reply Duță Ana-Maria September 6, 2015 at 8:38 PM

    Ador rujurile pe care le folosești, mai exact nuanțele lor. Și de data aceasta ai ales unul pe gustul meu. Îți stă tare bine! Îmi dezvălui și mie locul de unde îl pot cumpăra? :))

    • Reply Pink Wish Blog September 24, 2015 at 11:21 AM

      Multumeeesc! Aici am folosit: rujul Avon – Berry Cute peste un creion de buze Essence 15 – Honey Berry!

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.