fashion

Dylan Penn, noua imagine Ermanno Scervino

February 26, 2015

Dylan Penn a fost aleasă ca noua imagine din campania pentru colecția de primăvară/vară a casei de modă Ermanno Scervino. “Frumusețea americană” a acesteia a fost descrisa “o frumusețe contemporană”

”Tânără, șic și internațională: Dylan exprimă toate valorile fundamentale ale ADN-ului Ermanno Scervino. Așteptând cu încredere viitorul, conștientă de trecutul său.” Dylan este o femeie tânără și frumoasă, conștientă de proveniența sa, apropiată de familie, dar, de asemenea, cât se poate de independentă și determinată să obțină succesul în carieră.  O personalitate cu adevărat contemporană care are foarte multe în comun cu femeia ideală Ermanno Scervino.

Fotografiile din noua campanie au fost realizate in Toscana, una dintre regiunile favorite pentru Ermanno Scervino. Cu marea și peisajul mediteraneean drept fundal, sesiunea foto a avut loc într-o vilă privată de pe coasta Toscanei. Accentul cade pe diferite materiale și pe texturile fiecărei piese din campanie. Designul interior se combină cu partea metropolitană a colecției, aducând aminte de atmosfera anilor ’70 din California. Campania Ermanno Scervino primăvară/vară 2015 este lansată în cele mai importante publicații internaționale.

Ermano Ermano 2 Ermano 1

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.