fashion, outfits

TRIP TO SIBIU

April 3, 2014
Wearing: Blouse/Bluza: Lefties | Jeans/Blugi: Bershka | Jacket/Geaca: Bershka | Bag/Geanta: Sammydress (here/aici) | Flats/Balerini: Auchan
Β 

Buna, fetelor!
In sfarsit va arat pozele de acum 2 saptamani cand am fost la Sibiu. Cei de la Kurtmann.ro mi-au propus o sedinta foto cu foarte multe hainute minunate la sediul lor din Sibiu. Deja puteti sa vedeti foarte multe din aceste fotografii pe pagina lor de facebook – aici.
Urma sa stam doar o zi si am hotarat sa merg impreuna cu logodnicul meu, Alecs si cu scumpicile Dorina si Cristina. Eu mai fusesem in urma cu 5 ani in acest oras minunat si mi-a placut foarte mult asa ca atunci cand le-am auzit pe fete ca nu l-au vizitat am vrut sa le fac o bucurie si le-am intrebat daca vor sa ma insoteasca. Ma bucur foarte mult ca au acceptat pentru ca se pare ca le-a si placut foarte mult, puteti citi postarea lor aici.
Eu am petrecut mai toata ziua in studio, fotografiind foarte multe tinute si desi chiar au fost foarte multe, nu m-am plictisit deloc si nici nu am simtit oboseala. Echipa de acolo e minunata, stiam deja ca oamenii din acea parte a tarii sunt foarte draguti, sociabili, amabili si aceasta experienta mi-a intarit si mai mult aceasta convingere.
Unul din cele mai frumoase avantaje pe care le poate avea un blog este acela de a cunoaste oameni noi. Acesti oameni se pot dovedi a fi persoane minunate de la care poti invata foarte multe, pe care ii poti admira si lua de la ei ce e mai bun.
Desi eu nu ma consider foarte sociabila, ador sa cunosc oameni noi, sa interactionez cu ei, sa pot descoperi lucruri comune sau lucruri care ne diferentiaza, sa pot vedea diferite perspective asupra anumitor experiente.
Cred ca si voi urmariti anumite persoane pe care le admirati, pe care le placeti foarte mult si probabil ca deja aveti anumite pareri formate.
Eu cred ca acest spatiu virtual numit blog spune foarte multe despre persoana care il detine. Prin intermediul blogului aratam celorlalti cum suntem noi, care sunt gandurile si sentimentelor noastre pe care le transmitem fie prin cuvinte fie prin fotografii.
Un blog poate ajuta la crearea de prietenii. Asa cum am zis, urmarim diverse persoane care ne plac si uneori indraznim sa exprimam acest sentiment de simpatie pe care il avem asteptand apoi sa vedem daca acesta este reciproc.
Asta s-a intamplat si cu fetele de la Another Side of me. Recunosc ca ele m-au descoperit primele si dupa multa vreme in care ne lasam comentarii am decis sa ne si intalnim. Acum, probabil ca stiti deja ca am devenit foarte bune prietene. Pare mai greu sa formezi noi prietenii cand deja esti mare mai ales daca ai prieteni/e de cand te stii. Eu am un grup de prietene pe care le cunosc din clasele foarte mici si nu imi imaginez situatia in care nu am mai fi prietene. Dar sunt foarte fericita sa descopar ca inca imi mai pot face prietene si nu ma refer la amice ci la genul de prietenie care poate dura pe intreaga perioada a vietii.
Cand am stiut sigur ca vom merge la Sibiu m-am gandit la o alta bloggerita care mie imi place extrem de mult, este una din bloggeritele mele preferate. De ce? Pentru ca blogul ei imi inspira foarte multa simplitate, frumusete, sensibilitate, imi inspira ca persoana din spatele lui este o persoana minunata. Asa ca am vrut neaparat sa o intalnesc si in realitate si dorinta mi s-a implinit. Despre cine vorbesc? Despre Nicoleta sau Oteea, cum imi place mie sa ii spun pe care o gasiti la Oteea LandΒ 
In realitate este la fel ( asa ca ipoteza mea se adevereste), este o persoana calma, foarte eleganta, foarte finuta si draguta. Mi-a placut enorm sa stam de vorba cu ea si sa ne plimbam putin pe stradute mai laturalnice. Singurul regret a fost faptul ca nu am avut prea mult timp si a trebuit sa plecam. Dar cu siguranta vor mai fi ocazii.
Cred ca am vorbit foarte mult, cu siguranta mult mai mult decat de obicei dar asta am simtit si am vrut sa impartasesc si cu voi.
Va pup si va doresc o zi minunata!

Comments

comments

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply ChocolateFashionCoffee April 3, 2014 at 1:53 PM

    vai ce frumos ai scris! iar pozele sunt geniale! In zilele noastre, cand personal branding-ul si cariera ocupa primul loc din viata multora, e foarte greu sa gasesti prieteni buni, care poate dura o intreaga viata. Ma bucur ca voi trei ati gasit asa ceva, plus mi se pare foarte dragut cum va sustineti (ma refer la blog). Sper ca vom avea ocazia sa ne intalnim cu voi, pentru ca sunteti asa de simpatice! BTW, cannot wait to see your Zara goodies! Te pup!

    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page
    ChocolateFashionCoffee INSTAGRAM!!!

    • Reply Dorina April 3, 2014 at 7:45 PM

      Ce comentariu frumos, Saci! <3
      Si noi ne-am dori mult sa va cunoastem. Sper sa se intample vara asta acest lucru πŸ™‚
      Sunt convinsa ca am avea ce povesti toate 5 πŸ™‚
      Va pupam! :*

    • Reply Julie Pink April 9, 2014 at 10:52 AM

      Ma bucur ca ti-a placut postarea! Intr-adevar, relatia noastra chiar e una speciala si ma bucur mult ca le-am gasit pe fete! <3 si eu sper sa reusim sa ne intalnim, cred ca ne-am distra de minune!

  • Reply M and M April 3, 2014 at 4:14 PM

    Dragele de voi ! Nu stiam ca el este logodnicul tau dar sunteti tare simpatici impreuna !

    • Reply Julie Pink April 9, 2014 at 10:59 AM

      Da, da, el este, multumesc frumos!

  • Reply Macy April 3, 2014 at 7:32 PM

    Mie mi s-a intamplat sa-mi fac prietene bune la facultate, iar pe cei mai vechi sa-i pierd poate din cauza faptului ca locuim in orase diferite si nu timp prea putin si nici tehnologia nu ajuta in acest caz. Si prin intermediul blogului gasesti noi oameni frumosi, am patit-o si eu de multe ori ca din anumite motive ma simteam atrasa de persoana/persoanele din spatele blogului si le citeam (citesc) postarile si las comentarii, chiar daca nu imediat pentru ca nu pot. Frumoase pozele si cele din albumul Kurtmann, dar si cele din aceasta postare πŸ™‚

    • Reply Julie Pink April 9, 2014 at 10:56 AM

      Eu am resuit sa imi pastrez majoritatea prietenelor din copilarie si asta ma bucura enorm! Am prietene si din facultate dar ma bucur mereu cand gasesc oameni minunati pe care sa ii pot numi prieteni.
      Te pup si multumesc!

  • Reply Dorina April 3, 2014 at 7:43 PM

    Cat de frumos ai scris! <3
    E a doua cea mai frumoasa postare din punct de vedere al scrisului (dupa aia de Anul Nou :P) pentru ca e mai personala si mai emotionanta.
    Multumim mult de tot pentru cuvintele frumoase, am fost foarte emotionate cand am citit. Sa stii ca si noi simtim la fel pentru tine.
    Ne bucuram enorm ca ne-am intalnit si desi de obicei nu sunt curajoasa sunt extrem de fericita ca mi-am luat inima in dinti sa te intreb daca vrei sa ne vedem πŸ™‚
    A fost o zi superba la Sibiu si sper sa mai avem oportunitati ca astea si sa mergem in diverse locuri impreuna. Asta daca ne mai suporti πŸ˜›
    Oricum, presimt ca blogul tau va ajunge cunoscut, deci vei calatori mult. Sa nu ne uiti!!! πŸ˜› :)))
    Nu prea am cuvinte acum, la ora asta, si nu sunt foarte coerenta, insa o sa-ti transmit face tot face mai mult :*

    • Reply Julie Pink April 9, 2014 at 10:53 AM

      Honey, ma bucur foarte mult. Daca iti place tie, inseamna foarte mult. Si eu ma bucur ca ai avut tu curajul dar cred ca daca nu il aveai tu, mi-l faceam eu desi mai tarziu, cu siguranta.
      Te pupicesc!!!

  • Reply Anda Zelenca April 6, 2014 at 10:41 PM

    Ce postare dragutaaa! Ultima poza e de revista!:X

    • Reply Julie Pink April 9, 2014 at 10:54 AM

      Multumesc frumos, Anda! Te puuup!

  • Reply Anamaria1086 April 7, 2014 at 6:16 PM

    Da, unul din marile avantaje ale blogului este ca ajungi sa interactionezi cu oameni noi, ba chiar ajungi sa legi niste prietenii tare faine.
    Imi place mult combinatia boyfriend jeans si dantela!

    • Reply Julie Pink April 9, 2014 at 10:54 AM

      Asa este si stiu ca si tu te-ai imprietenit cu Lucia tot prin intermediul blogului.
      Si mie imi place foarte mult alaturarea celor 2. Te pup!

  • Reply Mia Beschieri July 10, 2014 at 5:07 PM

    superba !
    http://www.myab.me

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.